Toernooien

Ieder jaar organiseert tennisvereniging L.T.V. Munsel allerlei toernooien. Hieronder is een overzicht van deze toernooien.

Clubkampioenschappen
Begin september vinden ieder jaar de clubkampioenschappen plaats. Dit toernooi is alleen toegankelijk voor leden van de club, deelname is gratis. Tijdens de clubkampioenschappen wordt gestreden om clubkampioen te worden op jouw eigen niveau. De organisatie zorgt voor een gezellig thema en bijbehorende aankleding van het tennispark. Het toernooi is zowel toegankelijk voor de jeugd als de senioren van tennisvereniging Munsel.

Het 25+ open toernooi
Dit gezellige toernooi wordt altijd in week 25 (juni) gehouden. Vroeger stond het bekend als het DDA-toernooi. Het 25+ open toernooi is een dubbeltoernooi en je kunt inschrijven in de categorie├źn 4, 5, 6, 7 en 8/9 (allen 25+). Er wordt in poules gespeeld.

Meneer van Dommelen toernooi
Open toernooi dat in het najaar plaatsvindt, gesponsord door restaurant Meneer van Dommelen.

Job Investment toernooi
Nieuw is het Job Investment actuele ranking toernooi. Dit open toernooi wordt georganiseerd in het voorjaar en er wordt gespeeld op basis van actuele ranking voor zowel single als dubbel (allen 17+).

Boxtelse kampioenschappen
Ieder jaar worden in het najaar de Boxtelse kampioenschappen georganiseerd. Dit is een toernooi waar alle Boxtelse verenigingen aan deelnemen.

Een volledig toernooioverzicht vind je op mijnknltb.toernooi.nl.