Toernooien

Ieder jaar organiseert tennisvereniging L.T.V. Munsel allerlei toernooien. Hieronder is een overzicht van deze toernooien.

Clubkampioenschappen
Begin september vinden ieder jaar de clubkampioenschappen plaats. Dit toernooi is alleen toegankelijk voor leden van de club, deelname is gratis. Tijdens de clubkampioenschappen wordt gestreden om clubkampioen te worden op jouw eigen niveau. De organisatie zorgt voor een gezellig thema en bijbehorende aankleding van het tennispark. Het toernooi is zowel toegankelijk voor de jeugd als de senioren van tennisvereniging Munsel.

Het Johan van Boxtel Makelaardij Open 25+
Dit gezellige toernooi wordt altijd in week 25 (juni) gehouden. Het Johan van Boxtel Makelaardij Open 25+ is een dubbeltoernooi en je kunt inschrijven in de categorie├źn 4, 5, 6, 7 en 8/9 (allen 25+). Er wordt in poules gespeeld.

Veldsink Boxtel Open
Open toernooi dat in het najaar plaatsvindt, gesponsord door Veldsink Adviesgroep.

Job Invest Actueel Rating Open
Nieuw is het Job Invest Actueel Rating Open. Dit open toernooi wordt georganiseerd in het voorjaar en er wordt gespeeld op basis van actuele ranking voor zowel single als dubbel (allen 17+).

Boxtelse kampioenschappen
Ieder jaar worden in het najaar de Boxtelse kampioenschappen georganiseerd. Dit is een toernooi waar alle Boxtelse verenigingen aan deelnemen.

Een volledig toernooioverzicht vind je op mijnknltb.toernooi.nl.