Inschrijving Voorjaarscompetitie 2024

05 november 2023


Het is weer tijd om in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2024.

Inschrijven vóór 1 januari 2024. Je kunt een mail sturen met overzicht teamleden, competitiesoort en competitiedag naar [email protected]. En natuurlijk de akkoordverklaring met het competitiereglement van Munsel. 

In de bijlagen staan de datums en het competitieaanbod. Iedere vereniging bepaald zelf aan de hand van het competitieaanbod in de regio, welke competitiesoorten er door de vereniging worden aangeboden.
De zomeravondcompetitie wordt door onze vereniging niet aangeboden.
De 8/9 competitie wordt alleen op zondagmiddag aangeboden.
Voor sommige dagen is er een wachtlijst. Mocht er ruimte komen dan wordt er geloot tussen de aangemelde teams op de wachtlijst.

Vrijdagavondcompetitie: om de week en 5 speeldagen
Om de drukte op vrijdagavond te reguleren én toekomstige groei mogelijk te maken wordt er tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond 'om de week' worden gespeeld.

Wat houdt 'Om de week spelen' op vrijdagavond precies in?
Teams spelen om de week competitie, de HD en DD teams spelen op dezelfde avond, de gemengde teams spelen een week later; Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken;
De totale organisatie voor de VCL op vrijdagavond is daarmee 10 weken (exclusief inhaaldagen). De overige competitiesoorten duren 7 weken. Omdat de gemengde teams en de HD/DD teams op verschillende dagen competitie spelen, is het mogelijk om in beide competities uit te komen. Indien de twee competitiesoorten binnen de bandbreedte van 2,00 punten vallen conform de klassenvolgorde dan kan dit zonder dispensatie.

De competitiebijdrage voor 2024 is vastgesteld op €45,- per team. Voor de vrijdagavondcompetitie (om de week) en de Voorjaarscompetitie Rood & Oranje is de competitiebijdrage voor 2024 vastgesteld op: €32,-  per team.

Heb je verder nog vragen dan kun je altijd mailen of bellen.

Met vriendelijke groet,

Anne Maas, Tom van den Berg en
Marianne van Mil, V.C.L.'s L.T.V. Munsel.   

aanbod-voorjaarscompetitie-2024-senioren-landelijk.pdf aanbod-voorjaarscompetitie-2024-senioren-regionaal.pdf wijzigingen-aanbod-knltb-voorjaar-tennis-2024.pdf knltb-tennis-jeugd-speeldata-competities-2024.pdf knltb-tennis-speeldata-competities-senioren-2024.pdf COMPETITIEREGLEMENT MUNSEL juli 2019.pdf

Nieuwscategorieën