Pasjesavonden.

07 april 2022


Beste leden,  

A.s. donderdag starten we weer met de pasjesavond.  

De Pasjesavonden zijn er om gezellig met elkaar te tennissen zonder dat je hoeft af te spreken met iemand, iedereen kan komen en gaan wanneer het uitkomt en gezelligheid staat voorop. De pasjesavond is vooral voor nieuwe leden een leuke manier om andere leden te leren kennen. Aanmelden is niet nodig en speelsterkte is onbelangrijk. Na afloop is het lekker uitblazen onder het genot van een drankje op het terras.

De avonden beginnen om 20.00 uur en de wedstrijdjes duren een half uur of 45 minuten. Je meldt je vóór aanvang van iedere nieuwe ronde bij de pasjeslegger en geeft je pasje af. Er worden dan willekeurige koppels gemaakt en op verzoek kan er best wel een keer naar jouw wens ingedeeld worden. Als het druk is dan kan het voorkomen dat je een half uurtje moet wachten tussen de verschillende rondes. De volgende ronde word je dan weer ingedeeld. Rond 21.30 uur is er een kleine pauze (afhankelijk van het aantal deelnemers). Er worden dubbels gespeeld op 3 banen.  

Wordt een baan niet gebruikt dan kun je daar ook vrijspelen. Geef je pasje dan aan de Pasjeslegger en je krijgt een baan toegewezen. Dit gaat wel volgens het afhangsysteem. Komt er niemand je baan op dan kun je blijven staan.  

Er zijn iedere donderdag pasjesavonden behalve op: 26 mei (Hemelvaart), 23 juni (Johan van Boxtel Makelaardij Open 25+ toernooi), 8 en 15 september (Clubkampioenschappen). De laatste pasjesavond is op donderdag  29 september.  

Veel tennisplezier   

De Technische commissie:
Betsie, Birgit, Daniek, Marjon, Marjanne,
Marianne, Hans, Pim, Rick en Walter.   

Nieuwscategorieën