Toernooien

Ieder jaar organiseert tennisvereniging L.T.V. Munsel allerlei toernooien. Hieronder is een overzicht van deze toernooien.

Job Invest Actueel Rating Open

Dit open toernooi wordt georganiseerd in maart en er wordt gespeeld op basis van actuele ranking voor zowel single als dubbel (allen 17+).


Het Johan van Boxtel Makelaardij Open 25+

Dit gezellige toernooi wordt altijd in week 25 (juni) gehouden. Het Johan van Boxtel Makelaardij Open 25+ is een dubbeltoernooi en het is een actual rating toernooi vanaf speelsterkte 4 (allen 25+). Er wordt in poules gespeeld.


Clubkampioenschappen

Begin september vinden ieder jaar de clubkampioenschappen plaats. Dit toernooi is alleen toegankelijk voor leden van de club, deelname is gratis. Tijdens de clubkampioenschappen wordt gestreden om de titel clubkampioen op jouw eigen niveau. De organisatie zorgt voor een gezellig thema en bijbehorende aankleding van het tennispark. Het toernooi is zowel toegankelijk voor de jeugd als de senioren van tennisvereniging Munsel.


Veldsink Boxtel Open

Open toernooi dat in het najaar (week 40) plaatsvindt, gesponsord door Veldsink Adviesgroep.


Boxtelse kampioenschappen

Ieder jaar worden in het najaar de Boxtelse kampioenschappen georganiseerd. Dit is een toernooi waar alle Boxtelse verenigingen aan deelnemen en wat eens in de vier jaar op Munsel wordt gespeeld. Een volledig toernooioverzicht vind je op mijnknltb.toernooi.nl.