Toernooien

Ieder jaar organiseert tennisvereniging L.T.V. Munsel allerlei toernooien. Hieronder is een overzicht van deze toernooien.

 • Job Invest Actueel Rating Open
  Dit open toernooi wordt georganiseerd in maart en er wordt gespeeld op basis van actuele rating voor zowel single als dubbel (allen 17+).
 • Het Johan van Boxtel Makelaardij Open 25+
  Dit gezellige toernooi wordt altijd in week 25 (juni) gehouden. Het Johan van Boxtel Makelaardij Open 25+ is een dubbeltoernooi en het is een actual rating toernooi vanaf speelsterkte 4 (allen 25+). Er wordt in poules gespeeld.

 • Clubkampioenschappen
  Begin september vinden ieder jaar de clubkampioenschappen plaats. Dit toernooi is alleen toegankelijk voor leden van de club, deelname is gratis. Tijdens de clubkampioenschappen wordt gestreden om de titel clubkampioen op jouw eigen niveau. De organisatie zorgt voor een gezellig thema en bijbehorende aankleding van het tennispark. Het toernooi is zowel toegankelijk voor de jeugd als de senioren van tennisvereniging Munsel.

 • Veldsink Boxtel Open
  Open dubbel toernooi dat in het najaar (week 40) plaatsvindt, gesponsord door Veldsink Adviesgroep.

 • Boxtelse kampioenschappen
  Ieder jaar worden in november de Boxtelse kampioenschappen georganiseerd. Dit is een toernooi georganiseerd door alle Boxtelse verenigingen en wat eens in de vier jaar op Munsel wordt gespeeld.

Een volledig toernooioverzicht vind je op mijnknltb.toernooi.nl. 

Voor het inschrijven van deze toernooien: houd de site, clubapp, social media en de nieuwsbrieven goed in de gaten. Hierin worden altijd de links geplaatst om je direct in te schrijven indien mogelijk. Inschrijven voor de toernooien gaat via mijnknltb.nl.


L.T.V. Munsel wenst je veel tennisplezier dit seizoen!