Tennis Fit

Tennis is een uitgelezen sport voor een groot aantal leeftijdscategorieën, zo ook voor mensen van 45 jaar en ouder, ook wel senioren+ genoemd. Het is immers een prima manier om regelmatig te bewegen én gezellig bezig te zijn met leeftijdsgenoten.

Tennis Fit is een tennistrainingsprogramma voor de 45+ tennisser! Het is voor leden en niet-leden van L.T.V. Munsel! Het programma heeft als doel om tot op hoge leeftijd moeiteloos te kunnen blijven tennissen. Gezonder en fitter worden door tennis! Het beperkte aantal lessen scheelt in de kosten en zorgt voor flexibiliteit (je zit er niet lang aan vast), maar je leert nog wel en krijgt tips om je spel te verbeteren en blessures te voorkomen.
Hans kan er veel over vertellen maar als je het eenmaal ervaren hebt wil je niet anders!

Dit gaan we op de volgende manier realiseren:
Een cursus van 8 trainingen, 1½ uur per training met maximaal 10 personen. De training wordt als volgt ingedeeld:

  • Warming up: Tennis oefeningen zonder racket (voor een betere houding en beweging op de baan)
  • Techniektraining: leren tennissen met de botten i.p.v. de spieren (hierdoor krijg je een herhaalbare slag die je tot op hoge leeftijd kunt volhouden)
  • Pauze:  Je krijgt informatie over materiaal, tactiek en je kunt natuurlijk vragen stellen
  • Speltraining: tactiek van het dubbelspel
  • Wedstrijdjes met speciale opdrachten

De eerdere deelnemers aan deze cursus waren zeer enthousiast. Daarom willen we deze cursus blijven aanbieden. Bij voldoende belangstelling willen we na de herfstvakantie beginnen.

De prijs van Tennis Fit is € 82,50. Inschrijving via www.yourtennis.nl. Neem bij vragen contact op met Hans via het telefoonnummer: 06 - 26 88 88 91 of spreek hem aan bij de trainingswissel.