Historie

2019 - 25x clubkampioen!

René Verhoeven is voor de 25e keer clubkampioen geworden, een unieke prestatie! Ter ere hiervan is er nu een officiële "René Verhoeven baan" op het tennispark.

 

2016 - Duurzaamheid

2016 staat in het teken van duurzaamheid en in dat jaar is het dak van het paviljoen voorzien van zonnepanelen en is de baanverlichting omgezet in LED-verlichting. Hiermee zijn we klaar voor een duurzame toekomst.

 

2012 - Vernieuwing

In juli 2012 zijn de banen vernieuwd en heeft er een verbouwing en renovatie plaatsgevonden aan het terras en de kleedkamers. Het park en clubhuis voldoen hiermee aan de eisen van deze tijd en is voorzien van een gezellige bar, moderne keuken en voorraadruimte.

 

2008 - 25-jarig bestaan L.T.V. Munsel

 

1988 - Verplaatsing complex

Doordat er woningbouw moet worden gerealiseerd, verhuist de vereniging noodgedwongen naar de huidige locatie. In 1988 werd het nieuwe tennispark opgeleverd: acht mooie kunstgrasbanen en een fraai clubpaviljoen. Mede door dit unieke park groeit de vereniging uit tot een grootte van ongeveer 700 leden.

 

1983 - Oprichting L.T.V. Munsel

Op Munsel wordt op ongeveer 80 meter afstand van het huidige tennispark een zestal gravelbanen aangelegd met een klein, maar gezellig houten clubgebouwtje.