Vrijwilligers gezocht

L.T.V. Munsel is een bruisende tennisvereniging en telt ruim 500 enthousiaste leden. Onder het motto “met elkaar, voor elkaar” zorgen deze leden ervoor dat het tennispark er altijd piekfijn uitziet, dat het paviljoen 6 á 7 dagen in de week is geopend en dat er tal van activiteiten worden georganiseerd die bijdragen aan de grote saamhorigheid binnen de vereniging. Om ervoor te zorgen dat haar leden ook in de nabije toekomst nog kunnen profiteren van al deze voorzieningen is L.T.V. Munsel altijd op zoek:

 

BARMEDEWERKERS OP DOORDEWEEKSE DAGEN
Deze bardiensten worden gedraaid door leden die als groep een vaste avond de bardienst van 19.30 uur tot 23.30 uur voor hun rekening nemen. Afhankelijk van de groepsgrootte is dat dan 6 tot 8 keer per jaar.
De groepen ontvangen € 15,- per ingevulde bardienst. Vaak wordt het daarmee verzamelde (belastingvrije) bedrag gebruikt om als groep gezamenlijk iets leuks van te gaan doen bijvoorbeeld een gezellig etentje.
Voor aanmelding of nadere informatie: neem contact op met Willy van Hal of per e-mail: [email protected]

 

JEUGDBEGELEIDINGSCOMMISSIE (JBC)

  • Samen met de huidige commissieleden de jeugd enthousiasmeren voor alle activiteiten, zoals clubkampioenschappen, Scharreltoernooi, zomerkamp etc
  • Organiseren van activiteiten
  • Ondersteunen bij activiteiten
  • Overleg met de JBC, ongeveer 10 keer per jaar

Voor aanmelding of nadere informatie: neem contact op met Walter Huijbregts of per e-mail: [email protected]

 

ONDERHOUDSCOMMISSIE
Samen met de huidige commissieleden zorgen voor het onderhoud van banen, tuin en paviljoen
Voor aanmelding of nadere informatie: neem contact op met Ton van Doorn.