Aanmelden

ALGEMEEN

Er wordt op maandag t/m vrijdag lesgegeven met uitzondering van nationale feestdagen en de landelijk bepaalde schoolvakanties. De zomerlessen starten 2 april 2024 en lopen door tot medio oktober 2024.
De sluitingsdatum voor inschrijven voor de zomertraining is: 24 maart 2024. Na deze datum kun je nog wel inschrijven maar kun je alleen nog deelnemen als er ruimte is in het lesprogramma.
Wil je na 24 maart nog inschrijven? Neem dan eerst contact op met Hans Roelofs via: 06 - 26 88 88 91.

HOE IN TE SCHRIJVEN

Leden en niet-leden kunnen zich rechtstreeks HIER inschrijven in ons planningsprogramma Yourtennis. Op deze pagina zie je ook de aangeboden lespakketten.
Niet-leden zullen zich wel ook onmiddellijk moeten aanmelden als lid van onze tennisvereniging via de website van L.T.V. Munsel (te vinden onder: Lidmaatschap - lid worden). Deelname aan de trainingen is niet mogelijk als je geen lid bent van L.T.V. Munsel. De voorwaarden van de trainingen vind je HIER.

STAP VOOR STAP

- Meld je aan in Yourtennis om inloggegevens te krijgen
- Volg de instructies op je scherm of lees de handleiding voor het aanmelden in Yourtennis
- Vul het formulier in en verzend het
LET OP 1: Als je geen bevestigingsmail hebt gehad is je inschrijving niet gelukt. Tevens staat er in beeld dat het formulier succesvol is ontvangen.
LET OP 2: Sommige providers zien de replymail van Yourtennis als spam. Kijk dus eerst in je spambox alvorens je nog eens aan te melden. Neem bij twijfel contact op met Robin van Meer van TS Sport Events: 06-15181425
- Bewaar je inloggegevens voor de volgende keer wanneer je jezelf of een gezinslid opgeeft voor training
- Je ontvangt via e-mail bericht over de indeling van de trainingsgroepen en de dag en het tijdstip waarop je bent ingedeeld