Jeugd

De jeugd heeft de toekomst bij L.T.V. Munsel. We willen de tennissport voor de Boxtelse jeugd dan ook graag promoten. Dat doen we door een veelzijdig aanbod aan trainingen, competitie en activiteiten. Wij zullen er dan ook alles aan doen om de jeugd kundig en met veel plezier te laten groeien in de tennissport. Kom jij ook bij ons tennissen?

Trainingen
De trainingen binnen onze club worden verzorgd door één hoofdtrainer (Hans Roelofs). Als jij je als nieuw jeugdlid aanmeldt, wordt door Hans bekeken wanneer en in welke groep je wordt ingedeeld. Hierbij wordt onder andere gekeken naar je leeftijd en eventueel eerder opgedane tenniservaring. Natuurlijk begrijpen wij best dat je niet op ieder tijdstip ingedeeld kunt worden. Daarom wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met schooltijden of andere sporten.

Competitie / Andere toernooien
Verder worden er vanuit de KNLTB diverse competities georganiseerd waar je aan deel kunt nemen, o.a. de Tenniskids Worldtour. Als lid van onze club ben je ook lid van de landelijke tennisbond (de KNLTB) en daardoor heb je dus ook de mogelijkheid om in te schrijven bij open toernooien van andere tennisverenigingen. Ook voor de beginnende tennissers is het al mogelijk om aan een toernooi deel te nemen.

Activiteiten
L.T.V. Munsel is een actieve club. Door het jaar heen organiseert de Jeugdcommissie verschillende activiteiten om het plezier in tennis nog groter te laten worden. Het is bijna op ieder niveau en op elke leeftijd mogelijk om aan activiteiten deel te nemen.

Zo is er bijvoorbeeld een ouder-kind toernooi waarbij je samen met één van je ouders, buurman, opa, tante of andere kennis kunt deelnemen. Ook wordt er regelmatig een “husselmiddag“ georganiseerd waar alle jeugdleden welkom zij of andere activiteiten zoals een gezellige middag bowlen, een leuke bingoavond of een uitstapje naar een recreatieoord Het wedstrijdelement voegen we toe door elk jaar de Clubkampioenschappen te organiseren. En zo zijn er ieder jaar de Boxtelse Kampioenschappen, waar alle Boxtelse kinderen die lid zijn van een Boxtelse tennisclub aan kunnen deelnemen.

Proefles
Nieuwsgierig geworden en wil jij kijken of tennis iets voor jou is? Kom dan een gratis proefles doen! Je krijgt van trainer Hans een racket te leen voor de proefles van een uur. Ontdek hoe leuk tennis kan zijn! Aanmelden voor de proefles kan per email: [email protected]. Mocht je willen weten welke activiteiten er nog meer voor de jeugd worden georganiseerd, neem dan een kijkje in de evenementenkalender.

Contact
Als er verder nog vragen zijn kun je natuurlijk altijd terecht bij de trainer of de leden van de Jeugdcommissie via [email protected].

Inspiratievideo