Trainer

Hallo! Mijn naam is Hans Roelofs en ik verzorg sinds oktober 2021 de tennistrainingen bij LTV Munsel. Ik ben al meer dan veertig jaar actief in de sport, waaronder als tennistrainer, volleybaltrainer en zwemdocent. Deze combinatie van sporten heeft mijn kennis enorm verrijkt en deze verrijking geef ik jullie ook graag mee op de tennisbaan. In mijn loopbaan als tennisleraar heb ik op alle niveaus trainingen gegeven bij meerdere tennisverenigingen, van beginner tot zeer gevorderd en zelfs de profs.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan mountainbiken en triatlon's, maar ik kan ook erg genieten van het culturele leven en breng daarom ook graag regelmatig een bezoek aan de bioscoop of een muziektheater. Ik woon samen met Marianne, en heb twee kinderen, Robin en Rianne.  

Ik geniet het meest van een club waar ik de mensen de liefde voor de tennissport kan bijbrengen en doorgeven en hoop dat mijn lessen kunnen bijdragen om het plezier in deze sport te vergroten. Ik hoop met jou te mogen werken aan je tennisvaardigheden waardoor het plezier in de tennissport alleen maar groter wordt. En vergeet niet: je bent nooit te oud om bij te leren, dus geef je op en wie weet zie ik je op de baan! 

Sportieve groet,
Hans Roelofs

www.yourtennis.nl
Email: [email protected]
Tel.: 06-26 88 88 91

Het bestuur van L.T.V. Munsel heeft een inleenovereenkomst afgesloten met de Stichting Sportservice Noord-Brabant. De contacten lopen via de directeur van Sport Events, de heer Ben Dingemanse. Op basis van de inleenovereenkomst kan op nader overeen te komen tijden over een trainer/coach worden beschikt.