Zomerlidmaatschap Tennis  

18 mei 2024


 

Heb je een zomerstop bij je eigen club? 

Tennisvereniging L.T.V. Munsel biedt een zomerlidmaatschap aan voor iedereen die in de zomer graag wilt tennissen.     

Tennisvereniging L.T.V. Munsel  biedt deze zomer tennis aan voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten zoals basketballers en volleyballers en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom.    

Het zomer lidmaatschap is een compact lidmaatschap van 3 maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast biedt LTV Munsel de deelnemers 2 tennis-clinics aan die onder begeleiding staan van een gecertificeerde trainer en deelname aan alle verenigingsactiviteiten. Dit lidmaatschap is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.    

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. De kosten zijn €45,- voor senioren en voor junioren €33,-. 

Voor meer informatie kijk op https://www.ltvmunsel.nl/zomerlidmaatschap of neem contact op via e-mail [email protected] .    

Over tennisvereniging L.T.V. Munsel   Tennisvereniging L.T.V. Munsel is een tennisclub waar naast sportieve prestaties ook gezelligheid belangrijk is. De vereniging beschikt over 8 verlichte kunstgrasbanen waar het hele jaar door op gespeeld kan worden. Er is een modern paviljoen met voldoende kleedkamers, een gezellige bar en een ruim terras met uitzicht op de banen.    

Nieuwscategorieën